Despre mine

Va multumesc pentru prezenta dumneavoastra pe aceasta pagina si va invit sa parcurgeti informatiile pe care vi le voi oferi, cu nadejdea ca acestea va vor fi folositoare.

Ma numesc George Olah si lucrez in domeniul dezvoltarii web din 2000, timp in care am acumulat o experienta vasta si am lucrat la proiecte complexe care m-au ajutat sa imi aprofundez cunostintele. Ca limbaje de programare, cunosc foarte bine xHTML, CSS, PHP ( + Code Igniter, Symphony), MySQL, JavaScript ( + JQuery), Ajax, XML, RSS. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de portofoliu.

Inainte de a deveni freelancer, am lucrat in cateva firme specializate de web design din Sibiu. In definitiv, ceea ce va promit este profesionalism, promptitudine si, nu in ultimul rand, preturi accesibile pentru dumneavoastra. In cazul in care veti alege sa colaboram, va voi oferi consultanta, in mod gratuit si constant, pe Yahoo Messenger, MSN, Skype sau Google Talk, pentru rezolvarea oricaror probleme ce pot interveni sau neclaritati in legatura cu proiectul.

Dorinta mea este sa va ofer un site profesionist, accesibil din punct de vedere al pretului, optimizat pentru motoarele de cautare, usor de utilizat si realizat intr-un interval de timp cat mai scurt. Scopul final este ca site-ul sa defineasca cel mai corect afacerea dv, facand-o cunoscuta intr-o maniera cat mai accesibila si atragatoare potentialilor clienti.

Popularity: 2% [?]

Welcome to my website!
My name is George Olah and I am an entrepreneur and web developer. My favorite web domains are web development, online gaming, gamification and social shopping. If you need any work done in these fields please contact me!
Signup for the Newsletter

Twitter Updates
© Copyright 2010-2019 George Olah. All rights reserved. Proudly powered by WordPress.